Autor: Jana Saarkoppel • 19. august 2022

Otto Pukk: usalda oma töötajaid vigu tegema

Selleks, et ettevõte raketina investorite raha mitmekordistaks, tuleb Otto Richard Puki sõnul usaldada oma töötajaid vigu tegema. Ta usub, et otsustusvabadus motiveerib inimesi rohkem pingutama.
Incap Corporationi president ja tegevjuht Otto Richard Pukk
Foto: Raul Mee

Ettevõtte kasvuraketina kosmosesse sööstmine tundub kõrvaltvaatajale sageli paljuski õnne ja heade juhuste kokkulangemisena. Tegelikult on määrav roll protsessis tehtavatel valikutel ja osaliste panusel, rääkis Incap Corporationi president ja tegevjuht Otto Richard Pukk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456