Autor: Personaliuudised.ee • 8. juuli 2022

Toimetulekutoetusi määrates võetakse nüüd arvesse ka eluasemelaenu tagasimakset

1. juulist saab majanduslikult raskesse olukorda sattudes taotleda koos toimetulekutoetusega ka eluasemelaenu tagasimakse hüvitamist sarnaselt üürikulude hüvitamisega.
Foto: Pixabay

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo sõnul on muudatuse eesmärk tagada vähekindlustatud perede parem toimetulek olukorras, kus majanduslikesse raskustesse sattudes ähvardab ka oht oma kodu kaotada. „Muutunud majanduslikes olukordades peame igakülgselt aitama ja toetama oma inimeste igapäevast toimetulekut.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456