Autor: Toomas Kelt • 13. juuli 2022

Ülikooli ja ettevõtete koostööst võidavad kõik

Ettevõtluse ja Tartu Ülikooli koostööd edendab 2018. aastal loodud ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus. Selle ülesandeks on eelkõige teaduspõhise majanduse arendamine, samuti ülikooli teadlaste ja üliõpilaste ning ettevõtete koostöö arendamine.
Tartu Ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus tegutseb Delta hoones. Sinna on oodatud ka kõik koostöösooviga ettevõtjad.
Foto: delta.ut.ee

Keskus püüab ka ülikoolis välja töötatud innovaatilisi ideid edendada ning neid ettevõtjatele tutvustada. Ühe võimalusena nendega tutvuda oli juuni keskel Tartu Ülikooli demopäeval, kuhu koondati hulgaliselt maailmamuutvaid arendusprojekte ja tutvustati neid avalikkusele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456