Autor: Helena Viiroja • 5. august 2022

Tele2 töötajate hoidmise pilootprojekt muutis osalejate elusid

Möödunud aasta sügisel loodi Tele2s Teenindusliiga arenguprogamm. Pilootprojekti esimese osa tarvis valiti välja 17 teenindajat ja müügiinimest Tele2 esindustest üle Eesti. Eesmärk oli välja töötada programm, mis annab oskusi kõigis eluvaldkondades, mitte vaid müügis ja teeninduses.
Helena Viiroja, Tele2 teenindusjuht.

Kõik personalitöötajad on tuttavad nii inimeste värbamisega kui ka nende sisseelamisprogrammi väljatöötamisega, kuid neist olulisem on tänapäeval töötajate hoidmine, olgu selleks teenindaja või finantsanalüütik, keda on tarvis panna just oma ettevõtte poole vaatama. Teenindusliiga eesmärk on keskenduda tavapärase värbamisprotsessi kõrval inimeste personaalsele koolitamisele ja hoidmisele, olenemata tema tööstaažist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456