Autor: Personaliuudised.ee • 29. august 2022

Personalifirma Deel võimaldab välistöötajatele palga kiirmakseid

Personali- ja finantstehnoloogia ettevõtte Deel võttis kasutusele kiirmakse funktsiooni, tänu millele võtab töötasude ülekanne päevade asemel kõigest mõne sekundi.
Deeli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.

Deel võttis funktsiooni Instant Card Transferi kasutusele koostöös Ühendkuningriigi finantstehnoloogia ettevõttega Paysend. See võimaldab valitud riikide töötajatel saada palgamaksed oma pangakontole kõigest mõne sekundiga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456