Autor: Personaliuudised.ee • 9. september 2022

Ligi pool töötajaist soovib tööandja ravikindlustust

Tööandja täiendava ravikindlustusega sooviks liituda 46 protsenti elanikkonnast, selgus Eesti Kindlustusseltside Liidu (EKsL) ja Turu-uuringute ASi koostöös valminud uuringust. Sagedamini soovivad seda 31–40aastased ja mitte-eestlased. Neljandik elanikkonnast ei ole sellisest kindlustusest veel midagi kuulnud.
Üha enam inimesi soovib, et tööandja toetaks nende tervise eest hoolitsemist.
Foto: Andras Kralla

EKsLi andmetel on tänavu esimesel poolaastal teinud vabatahtliku ravikindlustuse 1470 tööandjat, kes on kindlustanud kokku 46 260 töötajat. Tööandja ravikindlustus on aastaga kasvanud enam kui kaks korda. Eelmise aasta keskel kindlustasid 510 tööandjat kokku 20 400 töötajat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456