Autor: Personaliuudised.ee • 16. september 2022

Teadlik toitumine töökohal viib töötajad võimete tippu

Koolitaja, coach ja enesearenguterapeut Ingrid Joya Tsirel selgitab, et toitumine on otseselt seotud nii füüsilise kui emotsionaalse heaoluga. Kui kõht on tühi, siis ei ole energiat. Kui söödud toit ei ole kehale sobiv, siis saab sellest alguse ebamugavate tagajärgede jada – väsimus, raskustunne kõhus, gaasid, peavalu, halb tuju, keskendumisraskused, unehäired ja erinevad terviseprobleemid.
Foto: Pexels

"Sa oled see, mida sa sööd, aga ka see, kuidas sa toidust mõtled,“ ütleb ta ja lisab, et elus ja nauditav toit paneb inimese elama ja särama nagu päikese, kust on kogu toiduring alguse saanud. Selline inimene on oma vaimsete ja füüsiliste võimete tipul ja tal on olemas kõik ressursid soovitud tegevuste tegemiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456