Autor: Urve Vilk • 4. oktoober 2022

Piret Põldre-Vahurit käivitavad julged ja selged visioonid

Confido meditsiinigrupi personalijuht ja juhatuse liige Piret Põldre-Vahur on töötanud personalijuhina mitmes organisatsioonis. „Olen ära tundnud, et personalijuhtimine on minu ala ja olen selle juurde jäänud,“ ütleb ta, ja lisab veel, et teda käivitavad katsumused ning julged ja selged visioonid, mis Confidos on kõik olemas.
Confido personalijuht Piret Põldre-Vahur teab, et edaspidi eeldab personaljuhtimine organisatsioonidelt veelgi suuremat paindlikkust ja indiviidide ootustega arvestamist.
Foto: Meeli Küttim

Töötajaid on Confido meditsiinikeskuses ligi 950, neist ca 450 on arstid ja õed, lisaks üle 100 teiste terviseteenuste pakkuja. Mullu oli organisatsiooni jaoks kiire kasvu aasta. „Kasvasime keskmisest suureks organisatsiooniks, Confidoga liitus uusi arste, õdesid ja teisi tervishoiuspetsialiste (nii ennetuse, rehabilitatsiooni kui ka vaimse toe pakkumiseks) ning suurele organisatsioonile loodi vajalik tugi- ja arendusüksuste struktuur“, ütleb Piret.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456