Autor: Raamatupidaja.ee • 18. november 2022

Kas töötaja palvel võib lõpparve hiljem välja maksta?

Lugeja küsimusele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: kui töötajal on lõpparve kokku lepitud teavituse järgselt näiteks 25. novembriks, aga ta soovib lõpparve väljamakset uue kuu alguses, siis kas piisab selleks e-kirja teavitusest töötaja poolt? Ning kas ja mis ohud võivad kaasneda, kui makse toimub hiljem?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456