Autor: Evert Kraav • 28. oktoober 2022

Kuidas vältida üksindust kaugtöös?

Kaugtööl on mitmesuguseid eeliseid, eelkõige võimaldab see inimesel plaanida paremini oma aega ja olla igapäevastes tegemistes iseseisvam. Varjukülg on aga see, et üha enam kaugtööd tegvaid inimesi tunneb üksindust.
Testlio töötajakogemuse, tasustamise ja mitmekesisuse juht Evert Kraav
Foto: Meeli-Kyttim

Kaugtöö annab inimestele võimaluse olla oma töös paindlik. Seda nii töötamise ajas kui ka asukohas. Ära jääb ka ajakulu transpordile. Mitmesugused uuringud on näidanud, et inimesed, kes töötavad kodus, on produktiivsemad ja suudavad teha rohkem tööd, kui nad suudaksid seda tavaliselt kontoris teha. Sellel võib olla erisuguseid põhjuseid, näiteks see, et me teemegi kodus rohkem tööd. Seetõttu on oluline julgustada töötajaid oma päeva teadlikult plaanima ja struktureerima, nt tuleks jätta kalendris osa päevast isiklikeks tegevusteks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456