Autor: Helena Viiroja • 29. detsember 2022

Kuidas saada parima teenindusega ettevõtteks?

Teeninduse olulisuses ei kahtle ilmselt enam keegi. Kunagi oli külas üks pood ja vahet ei olnud, mis meeleolus oli poemüüja või milline kogemus sealt saadi, sest mujale ei olnud ka minna. Täna on aga valik suur ja ebameeldiv teeninduskogemus jõuab sotsiaalmeedia vahendusel minutitega tuhandete inimesteni.
Tele2 teenindusjuht Helena Viiroja

Eeltoodut arvesse võttes on päris oluline, millist kogemust ettevõtte IGA kord pakub, ja teenindaja meeleolu on suuresti sellega seotud. Kiire ja sõbralik teenindus, mis ületab ootusi ja tekitab hea tunde, on meie tänapäev, sest selle pärast jäädakse ettevõttele ka truuks. Me arvame, et inimesed on ratsionaalsed olevused, aga tegelikult juhivad meid emotsioonid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456