Autor: Sirli Spelman, Eesti HR Seltsi kaasasutaja ja asepresident • 1. veebruar 2023

Töötaja tervise edendamine ei käi ainult spordi kaudu

Riigi ja tööandja huvid on ühised — selleks on füüsiliselt ja vaimselt terve töötaja, kes suudab iseenda eest hoolt kanda ja annab oma panuse ühiskonna toimimisse, usub HR Seltsi asepresident Sirli Spelman.
HR Seltsi asepresident Sirli Spelman
Foto: Raul Mee

Suur osa Jürgen Ligi 3. jaanuaril avaldatud arvamusloost tervisekulude maksusoodustuse kohta tiirles ümber inimeste liikumisharjumuste ja spordi, jättes unarusse ühiskonna laiemad vajadused, mis aitaksid tõsta töökoha efektiivsust ja edendada tervist samal ajal. Selleks ei pea olema tingimata sport.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456