Autor: Personaliuudised.ee • 13. veebruar 2023

Paindlikkus ei tähenda enam kaugtööd, vaid valikuvabadust

Tänasel tööjõuturul peavad töötajatele paindlikkust pakkuma kõik ettevõtted, et tööturul konkurentsis püsida ja parimad talendid endale värvata. Inbanki ja CV-Online’i ekspertide sõnul ei tähenda paindlikkus enam kaugtöö võimalust, vaid laiemat hüvede ja valikute ringi.
Inbankil on suured kogemused paindliku töökorraldusega.
Foto: Andras Kralla

“Paindlikkus ei ole enam lihtsalt trend, vaid midagi, mida mitte pakkudes jääb ettevõte paratamatult tööturu ootustest maha ning jätab kasutamata osa oma töötajate potentsiaalist,” ütles Inbanki personalijuht Jaanika Lill. Ta selgitas, et kui töötaja tunneb, et on vaba oma valikute tegemises, tõstab see töörahulolu, mis viib omakorda õnnelikuma ja pikema töösuhteni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456