17. veebruar 2023

Soovitused personalitöötajatele majanduslanguse ajal

Kuidas saab personaliosakond majandusliku olukorra tõttu muutuvate äriprioriteetide tingimustes kahanevast eelarvest siiski maksimumi võtta?
Foto: Pexels

Majanduslanguse poole liikudes on organisatsioonide mõtted lülitunud pikaajaliselt arengult lühiajalisele ellujäämisele – ja personaliosakonnad maksavad selle eest. Järgnevad nõuanded selleks, et sektor saaks oma ressursse maksimaalset ära kasutada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456