Autor: Personaliuudised.ee • 21. veebruar 2023

Tarbijauuring: 70% eestlastest ei ole viimase poole aasta jooksul palgatõusu saanud

Ferratum Insightsi uuring näitab, kuidas inflatsioon mõjutab tarbijaid 13 Euroopa riigis. Uuringust selgub, et viimase kuue kuu jooksul on palk tõusnud vaid 30%-l eestlastest. Samal ajal on 39% Eesti inimestest jäänud viimase kolme kuu jooksul hätta arvete õigeaegse tasumisega.
Enamik Eesti inimesi on mures selle pärast, kas jätkub raha toiduainete ostmiseks.
Foto: Ferratum Insights

„Ferratum Insights aitab meil mõista oma klientide vajadusi finantsteenuste ja toetuse järele. Me elame ebastabiilsel ajal, mil miljonid leibkonnad kogu Euroopas kannatavad inflatsiooni ja selle tagajärgede tõttu. Soovime rõhutada, et lisaks Euroopale on see nii ka mujal maailmas,“ ütleb tarbimislaenude pakkuja Ferratumi tegevjuht Kristjan Kajakas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456