Autorid: Piret Potisepp, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktor, Merit Fimberg-Espuch, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja projektijuht • 23. veebruar 2023

Uued suunad personalitöös

20. jaanuaril toimus Eesti Kaubandus-Tööstuskojas konverents, mis võttis kokku REGROW projekti (noore põlvkonna tööjõu värbamine: uuenduslik personalijuhtimine (REGROW) Eesti Kaubandus-Tööstuskoda) raames tehtu ja saavutatu. Konverentsil astusid üles rahvusvahelised lektorid ja personalitöö praktikud Eestist. Vahendame lühikokkuvõtet üritusel räägitust.
Foto: Pixabay

Eri põlvkonnad töökohal

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456