Autor: Mai-Liis Kivistik, MaiWistiku looja, loodusterapeut, joogaõpetaja • 9. märts 2023

Sammud, millega töökeskkonda tervislikumaks muuta

MaiWistik brändi looja, loodusterapeut ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistik sõnab, et tervisliku töökeskkonna loomine võib mitmel viisil kasulik olla nii tööandjale kui ka töötajale. Ta selgitab, et tervislik töökeskkond võib parandada füüsilist ja vaimset tervist, vähendada haiguspäevade arvu ning suurendada tööga rahulolu ja tootlikkust.
Tervislik töökeskkond võib aidata vähendada stressitaset ning edendada paremat töö- ja eraelu tasakaalu, mis kindlasti väljendub töö kvaliteedis.
Foto: Helen Tulp

Kui töötajad tunnevad, et neid hinnatakse ja toetatakse, on nad tõenäolisemalt motiveeritud ja oma tööga rahul. Tervislik töökeskkond võib aidata vähendada stressitaset ning edendada paremat töö- ja eraelu tasakaalu, mis kindlasti väljendub töö kvaliteedis. Tervislik töökeskkond toetab ettevõtte mainet ja aitab ligi meelitada tipptalente. See võib kaasa aidata ka ettevõtte kaubamärgi maine toetamisele ja muuta see klientide jaoks veel atraktiivsemaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456