Autor: Palgauudised.ee • 30. märts 2023

Aprillist tõuseb töövõimetoetuse päevamäär

Alates 1. aprillist arvestatakse töövõimetoetust uute päevamäärade alusel. Tõuseb ka sissetuleku ülempiir, mille saabudes toetusi kärpima hakatakse.

Neile, kellel töövõime puudub, makstakse alates 1. aprillist toetust 18,60 eurot päevas (keskmiselt 558 eurot kuus); neile, kelle töövõime on hinnatud osaliseks, 10,602 eurot päevas (keskmiselt 318,06 eurot kuus). Aprilli algul (hiljemalt 10. aprillil) makstakse toetust veel märtsikuu eest ja vana päevamäära alusel. Uue, kõrgema päevamäära alusel hakatakse toetusi välja maksma mai alguses (hiljemalt 10. mail) aprillikuu kalendripäevade eest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456