Autor: Personaliuudised.ee • 28. märts 2023

Rattaga tööl käimine toob töötajatele kena lisatasu

Spordi- ja vaba aja tarvete kett Hawaii Express otsustas viia ettevõtte aktiivseid eluviise väärtustava kultuuri uuele tasemele ja hakkab maksma töötajatele lisatasu iga päeva eest, mil tööle tullakse jalgrattaga.
Hawaii Expressi juht Alo Maidla.
Foto: Hawaii Express

Märkimisväärset rikkust palgalisa küll ei too, kuid ettevõtte juhi Alo Maidla sõnul tekitab lisatasu spordilembeses kollektiivis kahtlemata uut tüüpi hasarti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456