Autor: Kristel Härma • 19. aprill 2023

Aasta ettevõtja Comodule koondab töötajaid

Tõukerattaid internetti ühendav Comodule teavitas töötukassat 21 inimese koondamisest, vahendab Äripäev.
Seni edukat lendu näidanud Comodule tegi töötukassale esmase koondamisteate ning ettevõttel on kaelas suur maksuvõlg.
Foto: Liis Treimann

Eelmine aasta oli Kõu Mobility grupi jaoks väga edukas ja käive kasvas kolm korda, aga sel aastal jääb kasv tagasihoidlikuks – seda ütles Comodule'it, Amplerit ja tõukerattaid tootvaid ettevõtteid koondava Kõu Mobility grupi juht Kristjan Maruste Äripäevale juba märtsi lõpus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456