Autor: Personaliuudised.ee • 31. mai 2024

Tiina Tohver

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!

Kuuluvus ühingusse: ICF

Tase või diplom: diplomeeritud coach

Veeb/sotsiaalmeedia: www.linkedin.com/in/tiina-tohver

E-posti aadress: [email protected]

Kontakttelefon:+372 5564 1170

Segadusest saab selgus. Mind innustab see, kui inimese silmis tärkab sära ja on paista, et usk kasvab südames. Seda juhtub coachingu protsessis tihti. Just see annabki olulise impulsi sisemiseks muutuseks, mis näitab teed veel avastamata potentsiaalini. Saan näidata võimalusi selle nähtavale toomisel ja vajadusel esindada su usku, mida saad laenata, kuni hakkad ise uskuma. Lahendustele orienteeritud coach’ina aitan sul seada sihte, eesmärke, avastada oma võimeid ning inspireerin sind lahendusi leidma.

Certified Therapeutic Coach’ina toetan piiravate uskumuste tuvastamisel ja muutmisel. Hindan kõrgelt coach'ivat juhtimisstiili, mida olen ka ise kasutanud müügi- ja teenindusmeeskondade juhtimisel. Andragoogina usun, et üksikutest koolitustest ei piisa. Näiteks minu müügikoolitused aitavad osalejatel mõista, kuidas kliendi avamine loob rohkem väärtust kui kliendi “close'mine”.

Koolitustega kaasneb alati tulemuste coaching ning müügimeeskondade juhtide toetamine, et koos kogetut iseseisvalt hoida ja kasvatada. Uudishimuliku teaduspõhise uurijana olen kirjutanud akadeemilisi töid, mis toetavad igakülgset professionaalset arengut.

Minu uurimus “Juhtimis- ja arengu meetodite mõju organisatsioonikultuurile” avas mulle endale tee coaching’usse. Magistritöö raames analüüsisin coach'i enda professionaalset arengut ja selle toetamise võimalusi.

Minu kliendid on peamiselt ettevõtjad ning esmatasandi - ja keskastme juhid. Spetsialistid leiavad tuge müügitulemuste ja tööalase coachinguga. Enesearengu ja - avastuse sooviga on oodatud kõik. Olen toetanud ka teisi professionaale (terapeute, coach’e, nõustajaid), uurides nende endi uskumuste süsteemi, et nad saaksid oma kliente veelgi paremini toetada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456