Autor: Personaliuudised.ee • 30. mai 2023

Tiina Tohver

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!
Foto: Mariken Nikker

Kuuluvus ühingusse: ICF

Tase või diplom: diplomeeritud coach

Veeb/sotsiaalmeedia: https://tohverstudio.org/tiina-tohver-est/; https://www.linkedin.com/in/tiina-tohver

E-posti aadress: [email protected]

Kontakttelefon: +372 5564 1170

Olen coach, kes on spetsialiseerunud uskumuste kujundamise valdkonnale. Uskumused on taju-, tunde- ja mõttemustrid, mida kasutame maailmas navigeerimiseks ja ellu jäämiseks. Uskumused on justkui prillid, läbi mille sa maailma näed ja koged, tõekspidamised iseenda ja maailma kohta. Uskumused on kogemuse ehituskivid.

Saan sind aidata, kui su tõekspidamised sind enam ei toeta, et pääseksid kivi tagant, kuhu ehk takerdunud oled. Aitan su enesekindlusel kasvada: usun sinusse, kui sa ise seda veel ei suuda. Olen su usk, mida laenata, kuni sinu enda eneseusk kasvab. Minu eesmärk on inspireerida lahendustele orienteeritud coaching'uga, mis aitab luua selgust ja seada eesmärke, et leitud lahendused ellu viia. Mul on positiivne kogemus coach'iva juhtimisstiili rakendamisel müügi- ja teenindusmeeskondi juhtides. See toetab nii töötajate kui klientide rahulolu.

Andragoogina usun, et vaid eraldiseisvatest koolitustest ei piisa. Coach'iva mõtteviisi koolitajana usun, et parima juhtimis- või müügistiili saab omandada isikliku kogemuse kaudu järjepidevas koostöös coach'iga. Olen akadeemiliste töödega teaduspõhine praktik organisatsioonikultuuri, juhtimis- ja arengumeetodite mõju ning professionaalse arengu teemadel. Minu klientide hulka kuuluvad eelkõige juhid, ettevõtjad, tippspetsialistid ja inimesed, kes soovivad toestada oma karjääri või isiklikku arengut.

Mind innustab coach'ivaid vestlusi läbi viima sära inimese silmis ja usk südames, mis neis dialoogides tärkab. See annab impulsi muutuseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456