Autor: Personaliuudised.ee • 30. mai 2023

Kuidas piiratud eelarvega siiski kolleegidele väärt sündmus korraldada

Keerulistel aegadel sündmuste korraldamisega kindlasti vähem tööd ei ole – just keerulistel aegadel tahetakse oma inimesi meeles pidada ja tunnustada. Küll aga on inflatsiooni tõttu paratamatult hinnad tõusnud ning eelnevate aastate eelarvega enam hakkama ei saa.
Foto: ERLEND STAUB

Kuidas inflatsiooni ja keerulise majandusliku perioodi ajal ettevõtte sündmuste korraldamisel eelarves püsida ja kulutused optimaalsena hoida, õpetab sündmuste korraldamise ekspert ja Soulteami asutaja Triinu Toomela.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456