Autorid: Hando Sinisalu, Gerli Ramler • 26. juuni 2023

Moodne personalitarkvara planeerib töögraafikuid ja loeb töötajate reaalseid töötunde

Kuidas säästa töötajate ja juhtide tööaega, planeerida paremini töögraafikuid, registreerida reaalseid töötunde ning esitada avaldusi digitaalselt? Moodsate personalitarkvarade võimalustest rääkisid saates „Digipööre kaubanduses ja tööstuses” Fujitsu Estonia meeskonnajuht Sirli Vaher ja Persona tarkvara konsultant Tiiu Kütson-Janke ning tarkvaraettevõtte Begin müügiesindaja Roland Prii.
Foto: Pixabay

Personalitarkvara tarvidus on igal töötajaid palganud ettevõttel, sest seaduse järgi peab neile arvestama palka ja puhkust. Lisaks on mõistlik ühes süsteemis hoida ka muid töötajate ja nende töötamise kohta käivaid andmeid, näiteks kui palju mingi aja jooksul töötajaid juurde tuleb ning lahkub. See annab ettevõtjale aimu, et ehk on tööjõuvoolavus liiga suur ning õigel ajal õigeid samme astuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456