Autor: Karoli Noor • 6. juuli 2023

Vaimne valu vajab märkamist ja leevendamist

Vaimse tervise muresid esineb sagedamini kui südame- ja kopsuhaigusi ning vähki kokku. Sageli jäädakse vaimse tervise murega üksi, kuigi toetatult oleks olukorrast palju lihtsam välja tulla. Kuidas märgata kolleegi muret ja talle abi pakkuda?
Kui tundub, et kolleegi juures on midagi oluliselt teisiti, siis on põhjust läheneda ja vestlust alustada.
Foto: Pexels

„Kui on näha, et kolleeg või koostööpartner on vaimselt hädas, võiks lähtuda põhimõttest, et igaühel on õigus saada vaimse tervise mure korral märgatud ja toetatud,“ ütleb Peaasi.ee psühholoog, perenõustaja ja vaimse tervise esmaabi strateegiline juht Gea Ashilevi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456