Autor: Personaliuudised.ee • 26. juuli 2023

Kulude kasv sunnib eestlasi lisatööd otsima

Värskest CV-Online’i tööturu monitooringust selgub, et 59% vastanud töötajatest on mõelnud põhitöö kõrvale lisatöö leida.
Uuring näitab, et aina enam eestlasi otsib, kust leida lisatööd.
Foto: Andras Kralla

Eestlaste seas on viimaste uuringutulemuste kohaselt märkimisväärne osa inimesi avatud võimalusele leida põhitöö kõrvale lisatöö. Uuringu tulemused paljastavad, et pea 59% vastanutest on mõelnud lisatöö leidmisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456