Autor: Personaliuudised.ee • 1. september 2023

Vastloodud märgisega hakatakse tunnustama vaimset tervist väärtustavaid tööandjaid

Tänavu esimest korda jagatav märgis koondab edaspidi tööandjaid, kes on loonud kindlad juhised ja tööprotsessid töötajate vaimse tervise toetamiseks. Kandideerima on oodatud kõik!
Vaimse tervise toetamine töökohal võib oskusliku tegutsemise korral lahendada nii mõnegi muu probleemi!
Foto: Pixabay

„Organisatsioonides suunatakse sageli ressursse ja tähelepanu füüsilise tervise hoidmisele ja riskide maandamisele, ent vaimse tervise teema võib mõnevõrra tagaplaanile jääda. Soovime tunnustada neid tööandjaid, kes sellega juba tegelevad, ja julgustada teisigi organisatsioone astuma samme selles suunas, et töötajate vaimne tervis oleks töökohal märgatud ja hoitud,“ rääkis Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456