Autor: Personaliuudised.ee • 11. september 2023

PARE alustas 4-päevase töönädala katseprojekti

Alates 1. augustist alustas Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE 4-päevase töönädala katsetamisega. PARE tegevjuhi Kai Saardi sõnul on see hea võimalus hoida töötajate vaimset tervist ning pikas perspektiivis töötajaid leida ja hoida.
PARE tiim on kuuajase testperioodi vältel tundnud suuremat töömotivatsiooni, selgemat fookust ja kasvanud vastutust.
Foto: PARE

„4-päevast töönädalat on mõnes Eesti ettevõttes juba rakendatud – oleme näiteks kuulnud Scoro kogemust –, ent enamiku organisatsioonide praktikasse see veel jõudnud ei ole. Jah, pakutakse laiemas vaates aja- ja kohapaindlikkust, populaarne on hübriidtöö mudel, mis mõlemad on ääretult olulised, aga meie soov on katsetada väga konkreetselt just lühemat töönädalat,“ kommenteeris otsust Kai Saard.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456