Autor: Personaliuudised.ee • 19. september 2023

70% eestlastest ei ole töö pärast valmis elukohta muutma

Septembrikuus viis CV.ee läbi uuringu, mille eesmärk oli teada saada, kas töö ja elukoha vaheline distants saab otsustavaks faktoriks, isegi kui tööturul ja majanduses on ebaselge aeg.
10 kuni 30 kilomeetrit on veel distants, kust suurem osa inimesi on valmis tööle sõitma.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Pea 70% protsenti vastajatest ei ole nõus töökoha tõttu elukohta vahetama. Küll aga paneks kaugemal asuva töökoha üle mõtlema parem palk (86%); tööaja paindlikkus (71%); transpordi kompensatsioon (61%); rohkem vabu päevi (48%); tööauto kasutusvõimalus (46%) ja töökoha lähedal asuv lisa elukoht (28%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456