Autor: Personaliuudised.ee • 30. oktoober 2023

Priit Kõrve: hoia oma kehatervist töökeskkonnas ja kodukontoris

Eriti istuva töö korral tuleks kindlasti ennetada seljavalude tekkimist paneb terviseteaduse magister, füsioterapeut ja manuaalterapeut/kiropraktik Priit Kõrve südamele. Kui need on aga tekkinud, peab nendega tegelema.
Foto: Karen Härms

Nõuandeid, kuidas luua ergonoomiline töökoht

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456