Autor: Personaliuudised.ee • 2. november 2023

Helen Haava: läbipõlemine juhtub tihti suure saavutusvajadusega töötajatega

Terapeute ja praktikuid ühendava ettevõtte Rikardia üks asutajatest Helen Haava tõdeb, et suurenenud stressitundlikkuse või vähenenud vastupidavuse põhjusteks võivad olla varasemad traumakogemused. Ta usub, kuigi traumaga seotud kogemused võivad suurendada inimese läbipõlemise tõenäosust, siis organisatsioonidel on suurim võime ennetada läbipõlemist kõigi oma töötajate jaoks.
Foto: Karen Härms

Läbipõlemisel on viis faasi

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456