Autor: Personaliuudised.ee • 21. detsember 2023

Selgusid Eesti ihaldusväärseimad tööandjad

Värske uuring selgitas välja 2023. aasta ihaldusväärseimad tööandjad ehk ettevõtted, kus eestimaalased kõige enam töötada soovivad.
2023. aastal pääsesid rambivalgusesse just need eriti ihaldusväärsed ettevõtted!
Foto: Pixabay

Möödunud aastaga võrreldes kerkis 27 ihaldusväärseima ettevõtte hulka neli uut tulijat, vanadest olijatest viis on teinud märkimisväärse hüppe ettepoole. Teatud segmendi töötajate hulgas on muutunud ka peamine kriteerium, mille põhjal töötajad tööandja ihaldusväärsust hindasid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456