Autor: Personaliuudised.ee • 11. jaanuar 2024

Keerulistes majandusoludes otsivad stabiilsust nii töötajad kui partnerid

Eesti majandus on langenud kuus järjestikust kvartalit ja see on hakanud tundma andma ka IT-maailmas. Ühelt poolt on muutuvad olud mõnevõrra hõlpsamaks teinud uute spetsialistide värbamise, teisalt on hakanud turule tekkima varem muu tööga hõivatud arendusfirmade pakutavaid ressursse.
Elisa IT-juht Villu Teearu

Mõlemat muutust kommenteerides märkis Elisa IT-juht Villu Teearu, et nii teenusepakkujad kui ka töötajad on otsimas peamiselt üht – stabiilsust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456