Autor: Signe Ventsel • 26. veebruar 2024

Kuidas ja miks toetada meeskonna liikmeid nende isiklikes eesmärkides?

Üks juht küsis minult, kas ta tõesti peab panustama töötajate isiklikku arengusse. Vastasin – jah, kui sa soovid, et inimesed oleksid meeskonnas tõhusamad ja pühendunud. Töötaja areng võrdub organisatsiooni arenguga.
Coach ja koolitaja Signe Ventsel
Foto: Joanna Jõhvikas

On käes huvitav aeg, kus ühe kliki kaugusel on Harvardi ülikooli e-kursused, erinevad tasuta veebiseminarid ja mitmesugused õpiampsud ning raamatumüügi edetabelites troonivad endiselt enesearenguraamatud. Sellest hoolimata märkan meeskondade koolitusi tehes, et inimesed vajavad abi siiski nende teemadega, mis puudutavad isiksuse ja indiviidina kasvamist. Sagedased on küsimused, kuidas luua selgust visioonis ja leida tasakaal kõikide eesmärkide, nii tööalaste tegemiste kui ka muude eluaspektide vahel. Kuidas üldse eesmärke seada?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456