26. veebruar 2024

Neurotagasiside on ettevõtjate uusim vaimse tervise nipp

Neurotagasiside on mittefarmatseutiline lähenemine aju tervise, meeleolu ja kognitiivsete häirete parandamisele.
Foto: Pixabay

Ettevõtte juhtimine võib olla erutav ja rahuldust pakkuv teekond, aga võib ka kaasa tuua erilaadse stressorite kogumi. Äri algusetapid võivad tunduda põnevad ja täis võimalusi, aga igapäevase juhtimise kohustuste tegelikkus võib mõjuda rusuvalt. National Institute of Mental Healthi andmetel on 49 protsendil ettevõtjatest vaimse tervise muresid. Ärevuse ja hirmu tekitajaid on tohutult palju ning kõige mõjusam tekitaja on ehk teadmatus ise.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456