Autor: Eget Velleste • 10. aprill 2024

Analüütik ennustab palgasurvet veel kaheks aastaks ja eeskätt ühte sektorisse

“Palgasurve püsib seni, kuni tõusevad hinnad,” ütleb LHV makroanalüütik Triinu Tapver.
Foto: Liis Treimann

Tapveri sõnul lähtuvad inimesed palka juurde küsides oma ostjõust. „Sellest võime eeldada, et vähemasti sel aastal ja mõnevõrra järgmisel aastal püsib ettevõtjale palgasurve,“ rääkis Tapver Äripäeva hommikuprogrmmis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456