Autor: Kaisa-Kitri Niit • 9. aprill 2024

Kuidas meeskonna hüvanguks paremini delegeerida

Tõhus delegeerimine ei hõlma ainult ülesannete jaotamist, vaid ka meeskonna täieliku potentsiaali vallapäästmist ja selle võimestamist.
Foto: Pixabay

Tulemuslik delegeerimine on juhtidele ülitähtis oskus, aga üllataval kombel on see paljudele neist raske. Miks? Üks levinud väärarusaam on see, et delegeerimise sisu on puhas ülesannete jagamine. Tegelikult on selle mõte palju sügavam. Tõhusa delegeerimise eesmärk on teiste võimestamine ja oma kollektiivi potentsiaali suurendamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456