Autor: Personaliuudised.ee • 9. mai 2024

Füsioteraapia: mida sellest tegelikult teame ja kuidas teadlikkust tõsta?

Paljud teavad, et füsioteraapia saab aidata kaasa inimese liikumisvõime taastumisele, säilitamisele ja arendamisele. Vähem aga ollakse kursis selle ennetava funktsiooniga ning mida täpselt füsioteraapia hõlmab.
Füsioterapeut Jaanika Reinmanni sõnul tuleks täna tegeleda ennetustööga, et haigusi, traumasid ja vigastusi võimalikult kaugesse tulevikku lükata.

Kuigi füsioteraapia valdkond on viimastel aastakümnetel läbi teinud suure arengu ja füsioteraapiat pakutakse laialdaselt nii Eestis kui ka mujal maailmas, näitavad uuringud, et inimeste teadlikkus ja arusaam füsioteraapia olemusest on üsna piiratud, kirjeldab füsioterapeut ja SEB Life and Pension Baltic SE töötajakogemuse juht Jaanika Reinmann.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456