Autor: Rivo Sarapik • 14. mai 2024

Olavi Lepp: juht töötab hea tuju nimel

Parima juhi konkursi finalist, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp ütleb, et ei usu juhtide tekitatud pinge all heade tulemuste tegemisse. “Kui saabud ohkega majja, siis on midagi väga valesti,” ütleb hea tuju kultuuri pooldav tippjuht.
Olavi Lepp nimetas ka põhimõtte, mida rakendas juba enne tippjuhiks saamist.
Foto: Liis Treimann

Olavi Lepp jagas oma juhtimiskogemust Äripäeva raadio saates “Juhi jutud”. Saatesarjas tutvustame ka kaht teist finalisti. 24. aprillil kõlas eetris intervjuu Miltton New Nordics juhi Annika Arrasega ja 8. mail jõuab eetrisse intervjuu OIXIO Grupi juhatuse esimehe Ivo Suursooga. Konkursi võitja ehk parim juht 2024 selgub 17. mail Pärnu juhtimiskonverentsil.

Järgnevad mõned juhtimismõtted vestlusest Olavi Lepaga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456