Autor: Kristi Jõeorg, Meaningful Talks kaasasutaja • 28. mai 2024

Tervislikes töösuhetes on võlujõud

Suhted töökohal mõjutavad tervist ja töötulemusi. Uuringud näitavad, et juhid, kes seavad esikohale suhted oma töötajatega ja juhivad positiivsuse ja lahkusega, saavad paremini hakkama ning ettevõtte kultuur mõjutab töötajate heaolu rohkem kui palk ja muud hüved.
Foto: Pexels

Kui rääkida tööõnne kasvatamisest, taandub see positiivsete suhete edendamisele tööl. Sotsiaalpsühholoogia valdkonna uuringuid toovad välja viis põhiprintsiipi, mis panevad arenema kõik suhted, nii isiklikud kui ka professionaalsed: 1) läbipaistvus ja autentsus, 2) inspiratsioon, 3) emotsionaalne intelligentsus, 4) enese eest hoolitsemine ja 5) väärtused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456