Autor: Catriin Leiman-Ots • 3. juuli 2024

“Aga miks te soovite just meie ettevõttesse tööle tulla?”

Foto: Autori erakogu

Inimeste liikumine tööturul on pidev protsess ja tänapäeval peetakse isegi 2-3-aastast seotust ühe ettevõttega heaks näitajaks. Sellel on hulk põhjuseid, muu hulgas mängivad rolli nt uute põlvkondade eelistused, ettevõtte vanus, sellest tulenevalt kas stabiilne või start-up-keskkond, majanduseis jm.

Statistikaameti andmetel oli omal soovil töölt lahkunute määr 2022. aastal kõrgem kui töölevõetute oma, mis näitas, et inimesed vahetavad tööandjat omal initsiatiivil sageli ja erinevatel põhjustel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456