Autor: Personaliuudised.ee • 22. juuni 2022

Personali Praktik, juuni 2022

Sinu ees on hooaja viimane Personali Praktiku number. Ees ootab suvepuhkus ja kohtume ajakirja veergudel taas septembris. Loodame, et suvi tuleb mõnusalt soe, päikseline ja rahulik.

Samas ei saa öelda, et suvel täiendavat tööd ei lisanduks. Jõustuvad ju 1. augustil töölepingu seaduse muudatused, mis annavad põhjuse üle vaadata senised töölepingud ning muud dokumendid, millega tööandja täidab oma teavituskohustust. Lähemalt saab lugeda Meeli Miidla-Vanatalu selgitustest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456