Autor: Helen Roots • 10. märts 2023

Personali Praktik, märts 2023

Kena kevadkuud!

Ajal, mil päike juba kõrgemalt käib ja soojendab ning on lootust talveunest ärkamisele ja uuele kasvule, käsitleme ajakirjanumbris sügise teemat, täpsemalt elusügise. Kuigi olgem ausad, viiskümmend ei ole tänapäeval mingi vanus ja elusügisest selles eas on veel liiga vara rääkida. Samas, mitte alati ei osata küpsemat elukogemust hinnata. Eks me kõik tea oma kasvuajast, mil tundus, et lapsevanemad ei tea midagi ja on lootusetud lubjad. Kasvades aga avastame, et tegelikult oli neil ikkagi õigus. Eks seda peegeldust näe ka tööelus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456