Autor: Kadrian Jaagund • 18. juuni 2020

Kadrian Jaagund: kas kodus töötamine tähendab, et mind ei tohi segada, või vastupidi?

Juhid peavad olema valmis uutmoodi meeskonnatööks, kirjutab Lindström Eesti ja Läti regiooni asepresident Kadrian Jaagund.
Ühegi töötaja väljavaateid ega kaasatust ei tohiks piirata asjaolu, et ta eelistab osaleda meeskonnatöös virtuaalselt, kirjutab Lindström Eesti ja Läti regiooni asepresident Kadrian Jaagund, tuginedes oma töökogemusele koroonaviiruse ajal.

Enamik Eesti ettevõtteid on hakanud naasma sammhaaval normaalse töörütmi juurde ja paljud juhid on saanud aru, et täielik või osaline kaugtöö on uus normaalsus. Kriis pakkus selleks tõhusat kiirkursust, mille käigus tagasid ettevõtted elementaarse igapäevatöö jätkumise distantsrežiimil.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456