Autorid: Ilona Lott, Riikka Seppälä • 17. juuni 2020
Ainult tellijatele

Revolutsioon juhtimises: kas sa ikka julged juhtida?

Elame uskumatul ajal, kus oleme sunnitud võtma vastu erinevaid väljakutseid pidevalt muutuvate tingimuste tõttu. Seoses viimaste kuude jooksul väldanud nn ebanormaalse olukorraga on selgunud, et üllatus-üllatus, meie juhid ja kolleegid on tavalised inimesed nagu meiegi.

Ilona Lott ja Riikka Seppälä

Erinevate virtuaalsete koosolekute ajal oleme näinud ja kuulnud rõõmuhõiskeid, naeru, nuttu, jonni, haukumist, uste paukumist jne. Hea on teada, et oleme pigem sarnased kui erinevad. Ja see on meid tegelikult üksteisele lähemale toonud. Bringing human back to business on lause, mida kuuleb praegu pea igal veebikonverentsil.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700