Autorid: Ilona Lott, Riikka Seppälä • 17. juuni 2020

Revolutsioon juhtimises: kas sa ikka julged juhtida?

Elame uskumatul ajal, kus oleme sunnitud võtma vastu erinevaid väljakutseid pidevalt muutuvate tingimuste tõttu. Seoses viimaste kuude jooksul väldanud nn ebanormaalse olukorraga on selgunud, et üllatus-üllatus, meie juhid ja kolleegid on tavalised inimesed nagu meiegi.
Ilona Lott ja Riikka Seppälä

Erinevate virtuaalsete koosolekute ajal oleme näinud ja kuulnud rõõmuhõiskeid, naeru, nuttu, jonni, haukumist, uste paukumist jne. Hea on teada, et oleme pigem sarnased kui erinevad. Ja see on meid tegelikult üksteisele lähemale toonud. Bringing human back to business on lause, mida kuuleb praegu pea igal veebikonverentsil.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456