Autor: Heikki Mäki • 23. august 2021

Seniselt jätkates kasvab spetsialistide puudus lumepallina ja ettevõtted on sunnitud Eestist lahkuma

Nii nagu on enamiku valdkondade puhul, nii on koroonaviiruse mõju eelneval aastal ka tööjõuturule tugeva märgi jätnud. Koroonaviirusest tingitud piirangud tõid Eesti üsna suletud tööjõuturu puudused veelgi enam esile ja töökäte puudus osutab kiirele muudatuste vajadusele.
Foto: Andras Kralla

Eesti tööjõuturul valitsevat oskustöötajate puudust koroonapandeemia leevendanud ei ole ja seniselt jätkates kasvab lumepall hoogsalt edasi. Enim muret valmistab mulle tõsiasi, et kõige teravam on tööjõu mure Eesti majandust kõige enam mõjutavas töötleva tööstuse sektoris, kus lõpuks ei saa ettevõtted enam tööjõupuuduse tõttu äri teha ja on sunnitud Eestist lahkuma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456