Autor: Maret Maripuu • 10. jaanuar 2022

Maret Maripuu: kaotusevalu ei saa vähendada, küll aga surmi ära hoida

Aasta alguses avalikkust šokeerinud traagilised tööõnnetused näitavad veel kord, et riskianalüüsid on tõsine asi, mitte lihtsalt bürokraatlik paberimäärkimine, kirjutab Tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu.
Maret Maripuu.
Foto: Erakogu / Tööinspektsioon

2. jaanuaril kaotasid oma elu tööd tehes kolm inimest – kaks kogenud töötajat ning üks noormees, kes tegi tööelus esimesi samme. Kriminaalmenetlus peab näitama, mis juhtus ning mis läks valesti, et õnnetus juhtuda sai. Perede kaotusvalu see teadmine vaevalt et vähendab. Küll aga on see äratuskell kõigile tööandjatele vaadata üle oma töökeskkonnas toimuv, et töö tegemine saatuslikuks ei saaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456