Autor: Indrek Mäe • 21. juuli 2023

USA tööturg püsib intresside kiuste tugeval tasemel

USA tööturg püsib tugevana ning eelmisel nädalal taotles vähem ameeriklasi töötukindlustushüvitisi kui varem, selgub värskest Ühendriikide tööturustatistikast.
USA tööturg püsib jätkuvalt tugevana.
Foto: AFP/Scanpix

Tööturu tugevus püsib hoolimata hüppeliselt tõusnud intressimääradest, mis peaksid justkui nii tarbimist, aga ka ettevõtete kulutusi vähendama. USA börsid on uudise valguses avanemas kerges miinuses, kui S&P 500 futuurid näitavad ligi kolmandikulist langust, tehnoloogiaindeks Nasdaqi futuurid on aga miinuses 0,88 protsendiga. Dow Jonesi futuurid püsivad nulli juures.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456