Autorid: Meelis Mandel, Lauri Leet • 5. detsember 2023

Meelis Paavel: raskused pole tööturule veel jõudnud

Töötukassa juht Meelis Paavel ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammi intervjuus, et uudistest tuntav pessimism ei ole tegelikult töötukassa numbritesse suures osas veel õnneks jõudnud, sest tööandjad hoiavad oma inimesi.
Meelis Paavel rääkis hommikuprogrammis, kui suure töötute hulga suurenemise töötukassa eelarve üle elaks.
Foto: Raul_Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456