• 16.01.20, 08:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kas töötajate hoidmisega on mõtet vaeva näha?

Kui X-generatsiooni normaalsus oli see, et töötaja viiakse ettevõttest jalad ees välja, siis Z-generatsiooni puhul see nii enam pole.
Kuna töötajad ihkavad üha enam vaheldust, pole mingit mõtet neid aastateks samasse tooli suruda.
  • Kuna töötajad ihkavad üha enam vaheldust, pole mingit mõtet neid aastateks samasse tooli suruda.
  • Foto: Pixabay
Kuidas kohaneda uue reaalsusega, kus töötajate voolavus pole negatiivne nähtus, mida tuleks hambad ristis maha suruda? Kuidas juhina aru saada, et on aeg lasta armsaks saanud kolleegil edasi liikuda, sest koostöö on jõudnud punkti, kus pole teineteisele enam midagi pakkuda? Ja kuidas seda võimalikult sõbralikus ja meeldivas võtmes teha?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.25, 14:23
Mobiilne kokteilibaar Booze Mule tuleb kohale ja tõmbab sündmuse käima
Olgu tegu era- või firmapeoga, pulma või sünnipäevaga, neis kõigis on üks asi, mis jääb meelde ning muudab atmosfääri – see on kokteil. Soovist sündmusest meeldejääv teha ning klassikaks kujunenud rumm-koola segust midagi põnevamat pakkuda, sai alguse Hans Kaigase loodud mobiilse kokteiliteenuse ettevõte Booze Mule.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele