Autor: Äripäev • 9. juuni 2020

Sõda talentide pärast muutub kummalisemaks

Saade „Lavajutud” on salvestatud mai alguses Ülemiste City veebiseminaril, kus arutleti selle üle, mida väärtustavad Eesti töötajad ja kuidas talente meelitada.
Eestil on soodne positsioon koroonakriisi järel talente meelitada, kuid seda on ka väga lihtne tuksi keerata, kui keeratakse üle võlli piirid kinni, räägiti vestlusringis "Talendid, milline on uus normaalsus?".
Foto: Erik Prozes

Pealkirja „Talendid, milline on uus normaalsus?” kandnud vestlusringis osalesid Margus Nõlvak (Mainor Ülemiste), Kristjan Lepik (Topia Estonia), Külli Lilleorg (Fontes), Kadi Pärnits (Mainor), Külli Lilleorg (Fontes), Kadi Tamkõrv (Nortal) ja Kärt Kinnas (Eesti personalijuhtimise ühing).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456